De interne PEOrganisatie

PEO draagt bij aan de veiligheid en ontwikkeling van onze samenleving door het aanreiken van innovatieve en hoog kwalitatieve oplossingen in de medische-, industriële- en veiligheidssector. Het optimaliseren van de performance van onze klanten is ons doel.

Partnerships
Bij ons staan duurzame klantrelaties centraal. Vanuit oprechte betrokkenheid in de wereld van de klant, het proactief meedenken over oplossingen voor hun uitdagingen en de optimale afstemming met onze fabrikanten, realiseren we échte partnerships.

Teamplay
Deze partnerships zien we intern ook terug in teamplay, wat de drie divisies samen PEO maakt. Proactief en oplossingsgericht samenwerken. Een ander ondersteunen om samen beter te worden, gecombineerd met opbouwende en heldere feedback. De ruimte voor onderlinge humor en plezier zorgt voor een goede werksfeer en een sterk teamgevoel.

QA | Quality Assurance
Een sterk team PEOneers met duurzame partnerships, realiseert innovatieve en hoogwaardige oplossingen. Wij hebben tientallen jaren specialistische praktijkervaring in huis en blijven positief kritisch op de hoogwaardige oplossingen van onze toeleveranciers. Samen met de toeleveranciers staan wij daarom garant voor een kwalitatieve oplossing die aan de wens van de klant voldoet.

Performance
Efficiëntie verbeteren wij waar mogelijk. Daarbij is het optimaliseren van de performance van onze klanten het primaire doel. Resultaat is wat telt en meetbaar tot betere resultaten komen zit in ons DNA gegroefd.

De PEOneers gaan voor: Partnership, Teamplay & Quality Assurance


één organisatie, drie divisies

PEO bestaat uit drie divisies: Radiation Technology (RT), Electro Optics (EO) en Security (Sec). Iedere divisie heeft een eigen netwerk fabrikanten, producten en interne specialisten. Alle divisies krijgen continue ondersteund door onze supportafdeling.

Radiation Technology:
detectie van ioniserende straling en stralingshygiëne

Electro Optics:
detectie van licht, kleur en positiebepaling

Security:
detectie d.m.v. x-ray t.b.v. toegangscontrole