Winnaar PED-Blue Mario Kart actie

Bart Vermolen, werkzaam bij Ziekenhuis Gelderse Vallei en eigenaar van Vermolen Advies in Klinische Fysica, is als winnaar geloot uit de twintig snelste tijden van de Mario Kart actie tijdens de IRPA, 4-8 juni jl. De Persoonlijke Elektronische Dosimeter is in goede handen bij een klinisch fysicus:

“ Als klinisch fysicus ben ik de medisch ondersteunend specialist binnen de zorg die de veiligheid, kwaliteit en doelmatigheid van de medische technologie in de zorginstelling kan bewaken. Vanuit mijn technische achtergrond doet ik dit op het niveau van de medisch specialist, waarbij de doelstelling, de beste zorg voor de patiënt, nooit uit het oog wordt verloren. De meerwaarde van de klinisch fysicus ligt dan ook in de benadering van twee kanten.”

PED Blue overhandiging

Vermolen Advies in Klinische Fysica adviseert zorginstellingen op het gebied van medische technologie en stralingstoepassingen. Niet alleen ziekenhuizen behoren tot geïnteresseerde partijen, ook klinieken en tandartsen maken gebruik van de diensten.

Voor een ondersteunend specialist gericht op veiligheid en kwaliteit van de medische technologie, is de PED-Blue een onmisbaar instrument voor het beheersen en beperken van blootstelling aan straling. De persoonlijke dosimeters uit de Tracerco PED-familie zijn de meest gebruiksvriendelijke in de markt. Alle functies van de apparaten zijn bedacht met de gebruikerswensen als uitgangspunt. Binnen enkele minuten inbedrijfstelling van de software is de PED functioneel en direct gereed voor gebruik. De PED heeft tevens een discrete modus (geen geluid en knipperende LED’s bij alarmen), een taakfunctie waarin de start en stop van een taak vastgelegd kan worden, en vervolgens teruggezien kan worden dankzij de meegeleverde DoseVision software. Dankzij deze software kan iedere meting uit het verleden teruggehaald worden. Ideaal voor organisaties met een focus op het ALARA-principe.

PED Blue

PED Blue metingen tijdens een vlucht

PED Blue metingen tijdens een vlucht

Wilt u meer weten over de PED-Blue of andere PEDs van de Tracerco PED-familie?
Klik op de onderstaande button om de brochure te downloaden.

Wilt u op de hoogte worden gehouden van ontwikkelingen in uw vakgebied?
Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief.

Specialisten

Fabrikanten

Tracerco

Complete GM based handheld radiation detectors with roots in the gas / oil offshore industry. NORM specialist. Intrinsically safe (ATEX and FM) waterp ...