MAVIG heeft meer dan 90 jaar ervaring en een uitstekende reputatie opgebouwd op het gebied van röntgenbescherming en medisch technische pendelsystemen. In nagenoeg elk ziekenhuis zijn door de jaren heen deze systemen in gebruik zoals op de HCK, OK, CT, Interventie- en onderzoeksruimtes. Philips, Siemens, Canon-Toshiba, GE of Agfa richtten deze ruimtes vaak in en maakten gebruik van deze systemen. MAVIG heeft PEO aangesteld als geprefereerd distributeur voor het verlenen van service, onderhoud en installatie. Tevens is het mogelijk om oudere systemen te upgraden naar de standaard van 2018. De PEO dienstverlening richt zich op het hele traject van advies tot aftersales.

MAVIG System Solutions

MAVIG 120 F lampOf het nu gaat om het modulaire Portegra2-systeem, de ‘heavy lift’ GD60 of andere MAVIG producten: de gepatenteerde technologie is wereldwijd ingeburgerd en staat bekend als zeer betrouwbaar. Het Portegra2-systeem is de nieuwe standaard in medisch technische pendelsystemen. Het is uit te rusten met loodglasschermen, monitoren, lampen en andere accessoires die bijdragen in zowel stralingshygiëne als uw dagelijkse activiteiten en handelingen.

Voordelen

  • geschikt voor medische ruimtes
  • hoge flexibiliteit met maximale veiligheid
  • de systemen voldoen aan de hoogst geldende normen

Vanaf heden is PEO u graag van dienst met MAVIG producten. Onze nieuwe PEOneer – Johnny van der Bij (Sales Engineer), is uw aanspreekpunt.   Wilt u meer weten over de toepassingen? Bespreek het met PEO!

Specialisten