Met groot genoegen informeren wij u dat op 7 juli 2020 Roland van den Bergh (50) is aangetreden als nieuwe CEO van PEO.
Hij volgt Emile de Kler op die op 7 juli ook het eigendom van beide firma’s heeft overgedragen aan PEO Holding B.V. Hierin hebben Roland, Cor Maas (voormalig zakenpartner van PEO) en investeringsmaatschappij Eden Roc hun krachten gebundeld.

Roland-van-den-Bergh_PEO-radiation-technology_security_electro-optics

Met een vestiging in Nederland en België worden sinds 2002 tal van klanten bediend in de industriële sector, de medische sector, bij luchthavens, overheden, rechtbanken, gevangenissen, warehouses en pakketdiensten. Als specialist en niche speler is een sterke marktpositie opgebouwd in de vakgebieden security screening, electro optics, radiation monitoring, radiotherapie en medical imaging QA / QC.

Roland brengt een frisse kijk mee op de business en zal zich gaan richten op de verdere professionalisering en groei. Hij heeft ruime ervaring in het internationale bedrijfsleven en de hightech industrie. Na zijn studie Logistiek aan de HEAO in Arnhem en Bedrijfskunde aan de Radboud Universiteit in Nijmegen bekleedde hij diverse rollen als directeur en CEO bij vooraanstaande technische ondernemingen. In 2013 rondde Roland een internationaal MBA programma af aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam. Hij combineert een gedegen opleidingshistorie en jarenlange ervaring als bestuurder met een hands-on aanpak gericht op klanten, collega’s, groei en continuïteit.

Roland ziet uit naar een persoonlijke kennismaking met alle relaties van PEO.

Mocht u vragen hebben naar aanleiding van dit mailbericht, dan kunt u ze stellen aan com@gotoPEO.com of via +31(0) 24 648 86 88.

Specialisten