Persoonlijke Elektronische Dosismeters (PED’s) van Tracerco: stralingsveiligheid vereenvoudigd!

Het assortiment persoonlijke elektronische dosismeters (PED’s) van Tracerco is geschikt voor olie en gas, medische toepassingen, biowetenschappen, nucleair, CBRNe en hulpdiensten, NDO, productie en industriële en milieu- en afvalbeheerindustrieën.

PED Blue
De PED-Blue is een lichtgewicht apparaat dat kan worden geconfigureerd om twee of vier dosisalarmniveaus te gebruiken. Het apparaat is robuust en gebruiksvriendelijk, heeft een groot display, IP67-classificatie en eenvoudige bediening met één knop.

PED-IS
De PED-IS is ideaal voor werknemers die niet speciaal zijn opgeleid om blootstelling aan straling te meten.
Het gebruiksgemak staat voorop bij de PED-IS. Deze intrinsiek veilige persoonlijke elektronische dosimeter is geschikt voor het meten van stralingsblootstelling in potentieel explosieve omgevingen.

PED+
De PED+ kan worden gebruikt als een persoonlijke dosismeter of als dosis / dosistempo (survey) meter. Het apparaat heeft een aantal extra functies, zoals Bluetooth, GPS en alarmen voor pop-upberichten.

Speciaal voor NDO (Niet-Destructief Onderzoek) werkzaamheden heeft Tracerco voor de PED Blue en de PED+, de Extended Dose Rate (ER) -optie ontwikkeld. De ER-versies hebben een meetbereik van 0 tot 1 Sv/h.

Persoonlijke dosimetrie


Vergelijk de verschillende PED’s en kijk welke het beste bij uw situatie past (Engels):

Voor meer informatie:
Mail: info@gotopeo.com
Tel. NL: +31 (0)24 648 86 88
Tel. B: +32 (0)3 309 32 09