Professionele hoogspannings voedingen van ISEG voor industrie en research

ISEG Spezialelektronik GmbH is gespecialiseerd in ontwikkeling en productie van hoogspannings voedingen voor industrie en onderzoek. De basis vormt een 20-jarige ervaring in het ontwikkelen en gebruik van technologieën van de moderne de Hoogspannings generatie.

De essentie van onze bedrijfsfilosofie ligt in Iseg’s volgende bekwaamheden die allen refereren aan hoogspanning:

  • in ontwikkeling
  • fabricage
  • kwaliteitscontrole
  • de eind testen
  • in service
  • in klant support

De ontwikkeling van een nieuwe generatie hoogspannings voedingen in gepatenteerde resonantie mode technieken maakt het ons mogelijk onze klanten zeer efficiënte HV eenheden aan te bieden met kleine afmetingen en excellente elektrische parameters. Deze nieuwe generatie is naast het gebruik van moderne circuit technieken tevens ontstaan door moderne componenten en fabricage technologieën, om zodoende kosten effectieve productie en hoge kwaliteit te bereiken. Alle eenheden zijn beschikbaar als standaard versie of optioneel met digitale interfaces. Hierdoor is integratie in computer gebaseerde systemen gegarandeerd

De huidige product familie laat naast een nieuwe generatie van standaard eenheden tevens bijna ongelimiteerde mogelijkheden zien, hoe- met behulp van mechanische aanpassingen, van combinatie van componenten van verschillende families, of middels aanpassing van de elektronica- het mogelijk is op tijd in specifieke klant behoeftes te voorzien en toch kosten effectief te blijven.

Vraag per e-mail bij PEO de Industry en Research High Voltage catalogus van Iseg aan.

 

logo_iseg

 

iseg_09_gpxhpx100108_peo