30 juni t/m 3 juli: de zesde editie van MR in RT!

Het klinisch relevante programma focust zich op de wetenschap met een grote invloed van multidisciplinair overleg en interactiviteit. Op het symposium wordt het nieuwste onderzoek omtrent Magnetic Resonance in stralingstherapie besproken.

Het symposium vindt plaats in de Nicolaïkerk, gelegen in de binnenstad van Utrecht. Wilt u het totale programma bekijken? Klik op de button hieronder!

Nicolaïkerk


PEO’s aanwezigheid

PEO is, samen met CIRS en Sun Nuclear, drie dagen aanwezig. CIRS, marktleider in ontwikkeling en fabricage van QA- en QC fantomen voor Radiotherapie en Radiologie, evenals Sun Nuclear, leidend fabrikant in ontwikkeling van QA- en Dosimetry Tools, tonen hun meest recente ontwikkelingen.

CIRS Tissue Simulation & Phantom Technology

SunNuclear_PEO_Radiation-Technology_Medisch

We kijken alvast uit naar uw aanwezigheid en hopen u te mogen begroeten bij de stands van één van onze fabrikanten of leveranciers. Mocht u ons op een specifiek tijdstip en bij een specifieke fabrikant of leverancier willen spreken, stuurt u dan graag een korte e-mail zodat we dit alvast kunnen inplannen.

Wilt u op de hoogte worden gehouden van ontwikkelingen in uw vakgebied?
Schrijf u dan nu in voor de nieuwsbrief.
 

Tot ziens op de MR in RT 2018! 

Specialisten

Fabrikanten

CIRS Inc.

Fantomen voor Radiotherapie en Diagnostiek: CT Mammografie, echo, fluoroscopie. Marktleider op het gebied van tissue equivalent fantomen & simulatore ...

Sun Nuclear

Unieke oplossingen voor radiotherapie: Patiënt, versneller, Routine QA en dosimetrie. Ionisatiekamer en halfgeleider technieken. ...