PEO is een technische handelsonderneming die handelt in apparatuur voor detectie van licht, kleur, positie en straling in de BeNeLux. Het zijn de ‘PEOple’ die het verschil maken. Een team gedreven professionals, met kwaliteit in focus. Wij zoeken een veelzijdige Sales Engineer voor zowel binnen- als buitendienst.

Je ontwikkelt en onderhoudt relaties met onze bestaande OEM’s, nieuwe klanten en leveranciers. Naast commerciële verantwoordelijkheid (order intake en omzet) ben je het eerste aanspreekpunt voor Electro Optic pre- en aftersales. Verder heb je ervaring in een technisch commerciële omgeving en kennis van halfgeleider detectie laser techniek en spectraal colori lichtmeting.

Wat vragen wij

Je hebt een afgeronde technische opleiding (TCE) Photonics of Hogeschool Technische Natuurkunde. Je bent een ervaren technisch commercieel sales engineer, waarbij ervaring binnen stralings-technologie een grote pré is. Je bent klantgericht, computervaardig, een teamplayer en beschikt over een flinke dosis energie en zelfstandigheid. Naast Nederlands en Engels is kennis van de Duitse en/of Franse taal een pré. Het spreekt je aan om zowel in de binnen- als buitendienst te werken.

Het is wenselijk dat je in de regio Nijmegen woont.

Wat bieden wij:

  • afwisselende full- time baan in een informeel bedrijf;
  • aanstelling met uitzicht op een vast contract;
  • goede primaire- en secundaire arbeidsvoorwaarden o.a. premievrij pensioen;
  • “groene” auto van de zaak.

Ben jij onze nieuwe PEOneer?

Stuur dan een email naar Léonie Pas, afdeling HR: LP@gotoPEO.com met je CV, foto en persoonlijke motivatie vóór 25 april 2018.

Wil je meer informatie over deze vacature?

Neem dan contact op met Léonie Pas: 024-6488684
Op www.gotoPEO.com vindt u alle informatie over PEO.
Graag tot ziens!